luni, 29 august 2011

A trecut atîta timp încît.. încît ce?
Mi se pare că sunt prea multe schimbări, prea puţin timp, prea multe stări sictirite, o doză prea mare de alcool şi nicotină gratis, primită pe ochi frumoşi.
Sunt atît de vînătă, ceva de neînchipuit: pe ambele braţe, pe genunchi, sub bărbie, la ochi, zgîriată pe braţul drept şi pe abdomen. Ca să nu adaug rana de deasupra buzei obţinută după pogo şi după o mică iritaţie.
Am stele pe gît şi o notă muzicală în colţul ochiului şi-o brăţară verde fosforescentă la încheietura mîinii mele stîngi de pe care curînd presimt că se va şterge Tuborg-ul inscripţionat pe ea.
peninsula a fost wicked anul ăsta.

Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Numele meu este Constantin Iacob si va propun sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-lantul-amintirilor.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Portal Iasi (fara diacritice)
    Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
    O zi buna va doresc.

    RăspundețiȘtergere