duminică, 3 iunie 2012

hedonism

pentru început totul e aşa bizar, ca as putea scrie ca si melodie
little willy - the sugar sau
suicide note pt 1 - pantera.

sau altceva, dar nu vreau.

În plus as fi atat de ipocrită că m-ar dezguta pe mine însemi.

Am mai zis şi o repet: keep your mouth shut and stop sending stupid signals. Long stupid signals.

Pentru că dacă e să explic asta, atunci o rezum într-o frază: scrieţi-vă pe frunte cu marker permantent : Idioţi iresponsabili şi apoi să ieşiţi în lume. Nu de alta dar dup-aia vă alegeţi cu paraziţi psihici care vă toacă creierii şi care in limbaj comun se numesc *femei*.
Groaznici paraziţi, ştiu.

Dar voi nu le-aţi ascultat analizînd cu o logică absolut exuberantă şi dezintegralistă gesturi isesizabile şi alte tîmpenii d-astea.

duality - slipknot

sunt o hedonistă lipsită de frumuseţe şi supraîncărcată de indiferenţă. am încetat demult să mă simt jignită de glumele misogine sau legate de cum arăt, în principiu pentru că sunt o scorpie şi involuntar le-ntorc vorbele împotriva lor. eh.

nu are rost să te chinui. dacă ceva te obligă să te automutilezi psihic sau fizic ca să iasă bine, de regulă va ieşi ceva decent, dar nu briliant.

cele mai bune lucruri din joacă îţi ies.

iar mie îmi place să mă joc cu minţile voastre.

îmi place compania oamenilor dubioşi pe care mare parte din societate îi respinge, sau se teme de ei. îmi place să le aud gîndurile pe jumătate mitomane, scurgîndu-se prin fumul de pe buze şi picăturile de bere ce alunecă pe gîtul sticlei sau pe bărbie.
mii de funii ce te strîng de gîtul raţiunii şi te amuză sau te îngrozesc.
poveşti greoaie sau triviale din care crezi jumătate din ce auzi, pentru că ai învăţat care e partea leului pentru minciună.

oameni bizari, cărora ochii mei căprui le par nebuni, care nu înţeleg de ce încerc să fiu raţională şi care se pierd în indiferenţa şi dezamăgirile mele.

îmi place să simt cum muzica din vhr îmi inundă fiecare venă, arteră, capilar şi mă aruncă într-o baie de sînge metalic, electrizat cu tobe, chitări, bass-uri şi voci demente.

gemetele joase ce mă copleşesc şi îmi alertează simţurile, ochii sticloşi, pierduţi întrun univers propriu în care se scaldă ideile coerente ale unui om incoerent.

nirvana mea nu e ca a ta.
plăcerile mele pot intra în contradicţie cu ale tale, şi poate te vor face să mă judeci altfel decît înainte pentru că ţie îţi pot părea greşite.

dar nu-mi pasă.
nu-mi pasă pentru că nimic nu e rău sau bun, nimic nu are doar un singur efect.

poison - alice cooper

my pain, your thrill.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu