miercuri, 31 octombrie 2012

halloween

Se presupune că azi e ziua tuturor sfinţilor, dar cum nu m-a iritat nimeni azi ca să fiu anti şi-npotrivă, nu consider pseudo sărbătoarea asta prea enervantă. Şi în plus îmi plac dovlecii sculptaţi.
Ce aş putea să zic? Am fost la primul bal al bobocilor din existenta mea şi probabil e unul din puţinele la care voi fi participat. Pedagogia Armatei, unde mi-am vîrît şi eu nasul din cauze pur obiective, am fost rugată. Şi în plus am avut oportunitatea de a pune în scenă o piesă de vreo 10 minute cu şi despre traficul de persoane. Şi a ieşit, în vreun fel sau altul, dar eu zic că, în ciuda unor mici impedimente, a fost bine. Dar pentru o viziune generalizată trebuie făcute studii de piaţă pe un eşantion ce-i cuprinde pe toţi cei ce-au văzut balul.
Dar asta nu are importanţă. Esenţial e că probabil Mama Mona s-a redus la Mama, pentru că ăsta a fost personajul meu isteric care a stîrnit, contrar voinţei mele, rîsete. Dar publicul are o mentalitate proprie, şi probabil toţi au făcut o paralelă cu mamele lor. Groaznică imagine. Dar în fond comicul e doar un tragic extremist.
Hm. In other news, refuz să-mi fac album. Nu din lipsă de consideraţie ci din lipsă de logică. ÎÎn fond e complet inutil. Pentru mine.
Dacă-i musai, am reţeaua de socializare, iar oameni politicoşi găseşti peste tot ca să-ţi toarne două vorbe despre cît de minunat (nu) eşti.
Zic eu. În fond, dacă am fost întratît de lipsită de suflet încît să nu am remuşcări faţă de ceilalţi 23 de oameni pe care i-am ''trădat'' şi pe care îi cunoşteam de 3 ani, atunci de ce-aş avea aici?
Am încetat să am remuşcări pentru că asta ar însemna că am o viziune clară şi distinctă despre bine şi rău. Şi n-am.
Oricum, poate-i şantajez pe cîţiva din actualii mei colegi să-mi lase o poză amintire.
Dar cine ştie.
Şah la rege.

Un comentariu: