marți, 19 aprilie 2011

Post pentru amintiri personale. N-au relevanţă.

Un week-end nebun la Cluuuj cu Andreea în care am văzut o groază de chestii faine şi-am trecut prin chestii faine şi bizare.
Am găsit un muzeu, ce-l căutam ca disperatele, cînd eram bete, dar n-am văzut că nu era deschis în week-end şi ne-am luat o ţeapă superbă dimineaţa. Era muzeul de istoria farmaciei fută-l stalin, că eu chiar îmi doream să-l văd. Am stat vreo 3 ceasuri în muzeul de artă, care a fost absolut bestial, şi încă mă bîntuie anumite figuri şi fructe, şi cînd mă gîndesc la el mi-e sete că atunci cînd l-am vizitat era o arşiţă cumplită în gîtul nostru, şi eram extrem de revoltată că se fac nunţi în muzeu. pana mea.
Am băut un super expresso cu cocos în Q cafe şi-am pişcat puţină ciocolată caldă densă de la mon amie. Am fost la un dnb party care s-a spart curînd din cauza poliţiei, [era prea tare, no], apoi am mers în Fling unde am dansat şi pe la 5 jumate am ajuns acasă.
Băăi, cum să uit??
Mugurel!
Cum, nu ştii cine-i mugurel?
Mugurel e bricheta mea de plastic roz care s-o futut la prima ţigară şi care a fost totuşi o sursă bună de foc week-endul trecut.
Am mai văzut facultăţile, pieţele, un sit arheologic din centru, La maimuţa plîngătoare [ne vedem la maimuţă!], grădina botanică, am gătit cu ligia şi-am mîncat calumea din ciorba de perişoare [eu le-am sculptat], lasagna [premieră favorabilă ptr mine] şi tiramisu pe jumate răcit, da era super ok şi genial.
Am fumat şi se pare că nu merită, am o toleranţă prea crescută la orice, zău. Nici azi nu m-a luat pdp-ul, deeci e ok.
Aşaa, sîmbătă seara a fost seara de jocuri unde am mimat, am descris verbal, am desenat ca să cîştigăm, numa că eu şi Andreea am ajuns pe locul 2. Satisfăcăîtor, dar noi voiam mai mult. Dacă am fi ştiut cum arată cărăbuşul, dacă placa de surf n-ar fi fost aşa dubioasă şi dacă pantalonii de trening nu au vrut am ieşit pe locul 2. Si parcă am mai avut o chestie.
Tibi ne-a făcut cinste la toţi, mie cu jeger şi bere, [foarte bun jegerul-premieră iar], am fost în Samssara apăoi, am fumat nargilea şi-am băut vin şi-alte ocupaţii dubioase 6 dintre noi din 8 cîţi eram :)).
Dup-aia, pe la 3 am mîncat un sanviş cald, mugurel [proaspăt reparat] l-a pîrlit fain pe Tibi, n-am ce zice, iar eu muream de rîs. N-am făcut-o intenţionat dar nu cred că mai contează acum.
nu cred că există metodă mai eficientă de a zice un ''nu'' hotărît decît cu mugurel.
Absolut ca vodka.
6 ore dus-întors, 110 lei cheltuiţi, 100 de pagini citite, 5 litri de apă, 2 zile petrecute cu mon meilleur amie - nepreţuit.
Şi singurele dileme rămase:
Cum m-a găsit?
De ce?
Ce s-a ales de puiul îngheţat ce l-am dus la cluuuj?
A, am uitat: fratee, deeci, cluju rulează măi! e full de studenţi, feull de iarbă verde, full de distracţie.
Io am un bai: e-al dracu de scump.
Ioooi no, era să uit: mugurel şade la mine în casă acuma, cam dezmembrată şi inutilizabilă. Şi ca să vă lămuresc de ce o chemă aşa: magazinu le la autogară se numeşte Mugurel.srl, so, numae mai bun n-am găsit.
Da nu-i bai. O fost fain.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu