sâmbătă, 13 aprilie 2013

Braindead, modul satanist.

Toţi cei ce intră aici să renunţe la orice speranţă.

Vino alături de mine în modulul sentimental braindead. Dezumanizează-te total. Muşcă-ţi din tine pînă cînd ajungi nimic sau infinit. Renunţă la orice fel de interes nociv care te consumă ca pe un şniţel proaspăt.
Abdică orice fel de sentiment. Mutilează-ţi total interesul.
Azvîrle coioţilor turbaţi existenţa ta umană, trăită după principii dictate de biblie, coran, prieteni şi societate. Dă-le foc ca unor cîrpe.
Purifică-te de toate preconcepţiile şi învaţă altele noi, dictate după experienţele tale.
Nu crede în nimeni şi nimic pentru că toată viaţa ta e o centrifugă parţial aleatorie care nu face decît să-ţi rumege întreaga ta cunoaştere.
Dacă ajungi ca mine, să stai faţă în faţă la o masă cu cineva căreia vrei să-i zdrobeşti creierii cu o rangă ruginită, muşcă-te de buze şi dezbracă-te de relaţia cu persoana respectivă. Azvîrle-o la recycle bin-ul minţii tale şi calcă peste cadavre cu demnitate.
Nu da explicaţii celor ce nu înţeleg sau nu merită.
Zîmbeşte de parcă eşti rupt în gură cu toate narcoticele şi treci de toate durerile tale interioare.
Oricum nimănui nu-i pasă aşa că n-are sens să te consumi ca o lumînare pînă cînd, frustrarea îţi va măcina creierul precum sifilisul netratat.

Descarcă-te. Dar nu te descărca oamenilor, pentru că uneori sunt obligaţi să te încolţească cu propriile tale eliberări. Descarcă-te în muzică, versuri, proză, desen, sculptură, fotografie, jocuri online, înjurături, plîns, citit, alergat, antrenat, plimbări, vise, speranţe.

Oricine îţi distruge visele în aparenţă, ajunge că ţi le cimenteze dacă ai toate vertebrele-n cîrcă.

Taci şi-ndură, pentru că altfel vei înnebuni. Dar îndură constructiv şi prin tăcere cuprinde-i pe toţi, ca să ai cu ce să domini dar să te arăţi demn prin cumpătare şi control.

Taci şi-ascultă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.