vineri, 10 septembrie 2010

Fii sincer cu tine. Poţi? Hai să văd dacă chiar ai tupeu, dupa toate minciunile.
Neee, nu-i ceva ce imi reproşez neapărat mie, cît omenirii în general. Adevărul e uneori straniu, absurd, incredibil, banal, neaşteptat sau sec.
E greu să minţi. Fiecare minciună te şterge din ochii celor ce te privesc. Eşti varză.
Eu sunt sinceră. Plătesc un preţ uneori exagerat. Răspund la întrebări la care oricine s-ar fîstîci. Eu rîd dacă trebuie să zic ceva de sexualitatea mea. Pentru că niciodată nu e altceva mai grav sau mai intim ca asta. O porcărie.
Am principii. Uneori refuz să le respect pe unele. Alteori Păpuşarul hotărăşte din instinct ca trebuie să respect.
Unul din principiile mele e strîns legat de oamenii ce îmi sunt prieteni apropiati, sau aproxiamativ apropoiati, la o adică nu mă ling cu nimeni care mă cunoaşte bine. La faza asta ţi-o poţi lua urît de tot. Niciodată nu iese bine.
Sunt o fiinţă ex-oldstyle. Voiam să nu fac niciodată sex înainte de măritiş. Şi nu voiam nici să mă mărit. Nici acum n-o vreau pe a doua. Dar vreau şi cred că am să respect ceva ce mi-am impus cînd mi-am dat seama că nu-s mai brează ca alţii, şi anume să fac sex la şapteşpe ani. Ciudat cum s-au potrivit la Peninsula toate ideile mele.
Cel mai greu cred că ar fi să explic toate astea cuiva bine trecut de cinci decenii. Mi-ar fi greu să vorbesc cu o băbuţă despre sexualitate cum mai nou o percep aşa cum scriu uneoori şi aici.
De exemplu m-aşi simţi prost să dezbat cu o sextagenară bisexualitatea la femei. Cred că pe oricine ar lua chestia asta cu fiori.
Azi am aflat o chestie care m-a supărat. Defapt mă supără mereu cînd se întîmplă: băşcălia şi misunderstanding-ul. Nu-s în mod obişnuit dramatică [bine, mint, sunt puţin. Puţin mai mult?], dar acum dacă aşi putea aşi suci niţel nişte încheieturi.

8 comentarii:

  1. Omg cat de wrong :)) , deci ai probleme grave ...probabil ca ai frustrari emotionale daca ai ajuns sa vrei sa impartasesti chestille astea cu toti , mai bine le pastrezi pentru tine ...te cam faci de caca

    RăspundețiȘtergere
  2. Sweetheart, astea sunt pentru mine, e jurnalul meu, scrie mare sus, nu stiu daca ai observat, si tin sa-ti zic ca da, am frustrari [apropo, frustrarile sunt de natura emotionala, smartass], fiindca, wow, ce surpriza sunt om, si intr-un mod si mai extraordinar sunt o adolescenta.
    Observ ca nici macar n-ai tupeu sa-ti scrii numele, asa ca nu te mai da tu mare inteligent ok?

    RăspundețiȘtergere
  3. Treaba ta ,mie mi se pare o abominatie si pun pariu ca postezi pentru ca si alte persoane sa iti citeasca"jurnalul" intr-un fel.Atlfel ai scrie chestiile astea intrun jurnal "material" ... e parerea mea .No offence

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt in felul meu o exhibitionista, ce sa zic, cand ceva nu-mi convine o spun intr-un fel sau altul. In plus scrisul la tastatura e mult mai eficient decat scrisul de mana, mai ales cum eu scriu partial ilizibil.
    E comod. In plus nimeni nu e obligat sa citeasca.
    A, si mai tin chestia asta din simplul motiv ca uneori imi scriu creatiile literare[wannabe] aici.
    Peace.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chestia cu adolesecenta e exagerata ...nu e o scuza pentru toate perversiuniile si fantaziile obscene.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu ce crezi tu, dar n-ai nici cea mai vaga idee ce inseamna fantezie obscena la mine. Si guess what! orice nu inseamna sex vaginal e perversiune. Most of us are sick men.
    Nu inteleg ce te socheaza asa. Serios.
    Nici nu ma chinui sa ma scuz. N-am gresit cu nimic, sunt eu insemi.
    Hm. Adolescenta nu e scuza. E motivul. E perioada din viata cea mai nebuna. Evident ca si asta e un factor.
    Sau doar traiesc eu intr-o lume libertina.

    RăspundețiȘtergere
  7. unde-i obcenitatea?! perversiune!? si ce pula mea vrea anonimu asta pseudo- moralisto- ortodoxo-demagog ieftin ?! :P

    RăspundețiȘtergere
  8. nu stiu.
    inca cineva care ma crede cretina probabil.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.