joi, 2 septembrie 2010

PENINSULAAAA

Timp de o saptamana si aproximativ trei zile am avut-o ca sora pe andreea, care m-a provocat prin lipsa ei de energie sa o tin intr-un entertaintment continuu. Asa ca am fost la spectacolul Harmmonia Cordis, festival de chitara clasica timp de trei zile, [pentru mine 4, ca am fost si-n prima zi], si apoi de joi am inceput sa ne detasam frumos de planeta noastra si sa activam intr-o lume paralela, la Peninsula. Raiul nostru unde salivam dupa fiecare al doilea rocker. A fost bestial.
concerte hardcore, rock, jazz, dub, drum and base, absolut bestial. In primele doua zile am luat-o mai usurel, ca erau ai mei acasa, si nu puteam sa venim prea tarziu, dar in a treia seara am ajuns dimineata la patru jumatate acasa. Si cate chestii n-am facut noaptea aia: personal am dansat demential, fara oprire, am facut cunostinta cu o gramada de lume, si am facut ceea ce n-am crezut veci ca voi face, am agatat un tip, cvasi-necunoscut [il stiam de vreo 20 de minute]. Si l-am agatat asa bine ca douazeci de minute m-am lins cu el si era sa mi-o si trag daca nu intervenea unul din camarazii lui de cort ce-a picat pe neasteptate. Si nu am niciun sentiment vis-a-vis de asta. Aveam nevoie de "doza", si am profitat de circumstante, si nu-mi pare rau. A fost cam insipid, dar na, acuma nu le poti avea pe toate.
Vara asta am crescut. Am inteles multe lucruri si a primit cele mai tari cadouri posibile: un tricou negru pe care scrie: Citeste carti, nu tricouri! cu galben, de la andreea, si pe care-l ador, o pereche de cerci draguti tot de la andreea, primul meu sarut de la andrei, cate mi-a dat senzatia ca zbor, cele mai amuzante clipe cu sopo, cel mai tare festival rock din transilvania, cei mai bestiali oameni care mi-au devenit prieteni, unele din cele mai bune lecturi posibile, am o dantura relativ sanatoasa[dupa multe chinuri], am invatat ca daca ai prieteni grozavi poti sa inveti sa-i cladesti propria personalitate din beton armat, si nimeni nu te poate atinge. Si am invatat ca am o tara superba, plina de persoane incredibile.
Si pentru toate astea am avut nevoie de o vara.
Si o chestie interesanta: persoanele cele mai apropiate de mine poarta numele de andrei si andreea, bizar nu?
o iubesc pe andreea, il iubesc si pe sopo, my best friends
si imi place andrei. si cred ca daca asi vrea sa-i zic asta mi s-ar inclesta gura si n-asi fi in stare sa-l privesc in ochi cateva secunde si apoi m-asi balbai putin ca sa-i zic ca imi place. Dar cred ca el stie asta, dar n-am tupeu sa ma arunc in supozitii
Imi iubesc viata, dar acum sunt singura si vreau hugs, multe hugs.[si ii fac reclama lui andrei : imbratiseaza bestial :) exact cum imi place mie: full contact]
P.S. Chiar daca si pe sopo-l cheama andrei, eu ii zic sopo si atat. Just sain'.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu