luni, 25 noiembrie 2013

Croşetat

Asta pare a fi activitatea prestată în decursul studiului individual, aka învăţat. Te simţi de parcă tricotezi un fular fără cap şi fără coadă şi te amăgeşti cu ideea că o să treacă naibii şi ceaţa din capul tău şi chiar n-o să mai ai nevoie de fularul infinit după furtuna de zăpadă din lunile ce vor urma.
Probabil că atunci o să constaţi, deprimat, că ai de croşetat mileurile pentru măsuţele de pe terasele tuturor băruleţelor infecte cu un leu paharul de suc din univers.
Consolarea provine din existenţa celorlalţi, în aceeaşi postură de ajutor de ucenic de sclav la tricotat şi croşetat, personaje care te fac să te înmoi într-o mare cu valuri de tricot unde te pierzi cu totul. Şi tu şi fularul tău.
Şi, atunci, te gîndeşti la viitorul tău luminos de comerciant de fulare infinite cu care vei da lovitura şi-ţi vei cumpăra mai multe andrele şi sculuri mai mari şi colorate şi o să-ţi angajezi ucenici de sclavi care să croşeteze pe salariul minim şi pe bonuri de lînă produsele ce vor purta parafa ta.
Şi c-o să investeşti în  marketing research ca să-ţi faci reclame şi să descoperi noi pieţe de desfacere în Canada, Germania, Alaska, Uruguai şi Caraibe. O să scoţi pe piaţă fularul revoluţionar care va schimba cu totul faţa fularelor demodate şi învechite. Fularul care va avea încorporat un dispozitiv ce va proiecta un ecran holografic cu gps şi facebook. Fularul cu încălzirea automată şi care va avea o tehnologie de tipul Smart, care îţi gestionează contul bancar şi are aplicaţii care trimite flori celui iubit automat sau care îl caută într-o bază de date a tuturor posesorilor de fulare.
Vei deveni bogat iar partenerul tău de viaţă va fi ideal pînă după noţiunea de perfecţiune şi-ţi va cumpăra flori fără aplicaţie şi care va fi un zeu sau zeiţă sau androgin divin în cadrul intim.
După care te trezeşti şocat din reveria ta şi îţi reiei munca sisifică de învăţat/tricotat..

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.