sâmbătă, 21 iunie 2014

Studenţii şi Dumnezeu sau Pentru D.D. cu dragoste. partea I

Azi a fost ziua revelatorie în marele oraş C.N. unde Dumnezeu a venit personal ca să înceapă să şoptească studenţilor la examene.
Nu tuturor studenţilor, ci unor studenţi care trăiau mai ales prin arealul H. care au văzut în cursuri şi, mai rar - e-adevărat, seminare un supliciu nedemn de ei.
Deşi semăna izbitor de mult cu mituriea diferitelor personaităţi politice pentru obţinerea de subiecte de BAC, studenţii care nu plăteau în lumînări şi rugi fierbinţi nu s-au lăsat afectaţi.
Cînd Dumnezeu a rămas fără nici o modalitate de a sufla studenţilor bisericoşi, pentru că aceştia nu puteau să răspundă concludent la întrebarea: La ce aveţi acum examen? a decis că-i va părăsi pînă cînd nu va găsi unul dintre ei materia de curs, suportul de curs şi îl va obţine.
Dar groaza s-a instaurat între cei cărora li se şopteşte. Oare cine va avea asemenea curaj?
Printre aceia se găseau 3, cei mai slabi de inimă, dar cu ura gîlgîindu-le în vene, intoleranţi şi băgători de seamă. Prin asta se înţelege că ei şi-au cîştigat locul prin metode subversive, mită, flegmat în lume, ceva asemănător politicienilor sau jurnaliştilor de cea mai joasă speţă (dar, dat fiind faptul că totul e fictiv nu vom presupune că vreunul era la jurnalism sau ştiinţe politice sau chiar litere).
Celor trei li s-a înmînat un laptop conectat la internet şi li s-a zis să obţină numele cursului la care aveau examen în trei zile. Cei trei sudenţi nu aveau nume, dar ceilalţi i-au pictat pe frunte cu ruj cu 1, 2 şi 4. Probabil pentru că li se părea amuzant să-i lase aşa pe stradă şi toţi să înceapă să-l caute pe cel cu nr 3.
Studentul 1 a început să caute prin toate grupurile de facebook dar a ajuns să se uite la videouri ci pisici şi oameni mai retardaţi decît el.
Studentul 2 a căutat cît a căutat, a agresat verbal oameni pe diferite reţele de socializare, a scris cu Caps lock-ul pornit s-a enervat şi a ajuns în cele din urmă să se destină răscolind prin redtube.com şi 9gag.
Studentul 4, care s-a decis să-şi zică Mumosu'3000 s-a dat la 3 studente cu un iq cît o păpădie pe are le-a chemat la suc.
Între timp, toţi ceilalţi studenţi se jucau candy crash, postau pe instagram şau îşi cumpărau bilete online la concerte tehno.
O singură studentă în schimb făcea altceva. Ea scuipa venin pseudoelevat în jeturi virtuale asupra celor care erau diferiţi de ea. Prin peripurile sale virtuale a găsit din întîmplare numele cursului la care avea examen. Astfel, a hotărît să-şi arate superioritatea, şi-a luat armura care consta in ochelari cu lentile de sticlă normală şi ura izvorîtă din intoleranţă şi frustrare şi a plecat spre Pădurea Cărţilor, unde se aflau Păstrătorii cursului şi Fraierii care au mers la cursuri. Călare pe pantofi cu toc de la Prada, moşteniţi de la tatăl ei travestit, ea şi-a pus ochelarii şi s-a pornit la drumul plin de primejdii, pentru a putea să-şi treacă examenele, măcar de data asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.