duminică, 7 noiembrie 2010

Ieri.


Ieri a fost o zi bizară, şi în multe moduri greşită. Sau poate nu e greşită, ci doar diferită. Judecaţi voi pentru că eu unele lucruri le pot explica, faţă de mine şi alţii înainte de a fi prost înţelese dar am şi eu un fel de braindamage la altele. Posibil să fie normal să nu-l am. Dacă vreţi, ziceţi-mi voi.
Încă îmi miros hainele a fum, iar părul e încă îmbîcsit după ce l-am spălat.
Cică trebuia să mă întîlnesc cu sopo pe la 4 jumate ca să-i desenez pe braţe şi pe faţă nişte chestii ca să meargă la party-ul dat de unirişti. Halloween party.
A întîrziat vreo oră jumate, timp în care a venit la masa mea Ervin, un 'apostol', client fidel al mortului, care prima oară cînd m-a cunoscut mi-a sărutat mîna şi mi-a zis că seamăn cu o armeancă.
Era băut. Nu ştiu cît de tare, dar oricum. Au apărut două cunoştinţe apoi, iar eu stăteam şi încercam să descifrez din mimica figurii lor ceea ce vorbeau în magiară. Uneori îi rugam să-mi dea subtitrarea, şi-mi traducea Orsi uneori, şi uneori prietenul ei. În tot timpul ăsta, de o oră jumate au debitat fel de fel de prostii iar de cîteva ori Ervin a facut ceva ciudat.
Mi-a prins mîna în a lui, m-a privit zîmbind din barba lui stufoasă, şi-a lăsat bărbia în piept şi şi-a închis ochii.
Eu aveam mîinile reci.
Orsi mi-a tradus ca-mi transmite energie.
-Şi iubire.
O să scurtez povestea, şi o să citez cît pot eu mai exact cîteva fraze strict esenţiale pentru braindamage-ul meu, fără să mai scriu şi întrebările mele.
-Eşti o fată norocoasă. Eşti foarte frumoasă.Ai mîini frumoase, de pianistă. Am o atracţie faţă de tine, dar tu eşti o copilă. Poate în alt timp în alt loc.. Să nu te superi! Eu ştiu. Eu nu o să fac nimic, eu am trăit deja jumătate din viaţa mea. Eşti atît de tînără..Am faţă de tine o atracţie pe care n-am avut-o fată de nicio femeie pe care-am cunoscut-o pînă acum. Eşti o femeie frumoasă.
Pentru mine frazele astea sună atît de fantezist încît nici nu m-am mai chinuit să le categorizez în adevăruri sau minciuni. Deşi nu văd rostul în a fi minţită.
Apoi am început să slăvesc cerul şi toţi sfinţii lui cînd am văzut că a intrat sopo în mort. Am văzit-o apoi şi pe Moni,, prietena lui [de dragul conventiei, o să specific că ea reprezintă o persoană cu care are o relaţie]. Avea chipul răvăşit şi-am priceptu tot ce voiam să pricep. Sopo a răsturnat pe masă toate pixurile şi cariocile ce le-a găsit prin casă, iar apoi a trîntit un pumn de Mars pe masă, un Bonty, dinalea mici. Am început să-i desenez răni, vene, cusături pe braţe şi a happy-evil face pe obraz. Apoi au plecat toţi rînd pe rînd şi-am rămas doar eu cu Moni, care a plîns, şi-am ţinuto-n braţe pînă s-a liniştit, şi-am vorbit, şi-am vorbit şi-am vorbitşi-am vorbitşiamvorbitşiamvorbit, pînă am reuşit să o înveselesc.
Apoi ne-am întîlnit noi două cu Berni şi ne-am plimbat pînă în parcul Bălcescu, unde ne-am prostit. Apoi am aşteptat 15 minute în faţă la Downtown, după care-am condus-o pe Cătălina în staţie, pe care am încercat să o încurajez cum am putut. Apoi am mers în down unde m-am întîlnit cu foarte multă lume cunoscută. Adică foarte multă.Şi am dansat foarte foarte lasciv, şi sper că n-am fost foarte caraghiasă atunci cînd am făcut asta.
Şi făceam experimente pe Andruş care era extrem, extrem de beat, încercînd să-l excit doar plimbîndu-mi degetele pe gîtul lui, şi dat fiind faptul că la un moment-dat m-a întrebat irascibil : Auzi? Tu chiar vrei să mi-o scoli??, cred că am reuşit. Cred că motivul pentru care am vrut să fac asta a fost faptul că deşi îl cunosc de o grămadă de vreme, niciodată nu l-am văzut cu vreo fată, sa n-a vorbit sau pana mea, şi aveam aşa o impresie că e un fel de stone man. Voiam sa ma conving ca-i om normal, cu slabiciunile aferente cand vine vorba de stimuli.
Nu pot să zic că am făcut prostii, pana mea, am dansat şi-am băut, şi-am urlat ;i/am făcut headbang.
Oricum, don't judge me if you only know me only after this party.
Ah, şi cea mai stranie chestie. Mi s-a zis ieri de 3 ori că sunt frumoasă, din partea a 3 persoane diferite.
I felt warm and good. But I simply can't belive it.

4 comentarii:

  1. dar esti chiar ft frumoasa :) ar trebui sa realizezi si tu asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu cred. si tinand cont ca sunt partial realista nici nu voi crede vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  3. bine, atunci nu crede :) oricum, restul observa asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. I felt warm and good again. thank you, that was really sweet :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.