miercuri, 24 noiembrie 2010

mesaj explicit.

De ce pula mea [spirituală] nu îmi comentaţi niciodată la felul în care scriu vreo poezie sau vreo proză ci numai ca să-mi comentaţi comportamentul social?
SĂ SUGEŢI PULA-N KENIA VIA CUBA, OK?????
că aproape niciodată nu-mi zice nimeni nimic despre ce scriu.
pizda mă-sii.

3 comentarii:

  1. Nu aştepta mereu ca cineva să-ţi aprobe sau nu micile creaţii. Nu aştepta mereu critică, fie ea constructivă sau nu. Cu toţii am trecut prin aceasta perioadă a tinereţii...aşa cum o numeşti tu, adolescenţă şi toţi ne-am construit în mod independent un refugiu personal. Unii scriu, alţii pictează. Unii cantă, alţii dansează. E modul lor de exprimare care nu necesită chiar mereu (dez)aprobare. Tu nu trăieşti pentru alţii.
    Lumea e rea, să ştii!
    E.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa fie rea, n-am pretenţii, şi mai mult simt nevoia să ştiu că există totuşi cineva care vede căî există ceea ce fac. Nu tot timpul, nu-a aşa absurdă..bine, sunt, dar acum, în perioada asta chiar am nevoie să am un punct de reper ca să-mi dau seama dacă merită ceva din tot ce fac.
    şi da, sunt patetică, dar o să mă complac şi-o să zic că asta-i vîrsta.
    m.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea,
    Într-un fel pot recunoaşte sincer că am fost şi eu ca tine. Ce-i drept, la o varstă mult mai fragedă. Contează foarte mult pe cine ai alături. Eu înca mă mai lupt cu acele porniri violente pe care le-am observat la tine vineri.
    Nu vrei să vorbim mai mult în privat ?
    E.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.